fittkriget


Fick en kommentar på Saras förra inlägg som jag tänkte att jag kunde besvara eftersom jag tror att det nog var jag som kläckte ur mig ordet "fitthora".
Den här fittgrejen har vi helt enkelt alla väldigt olika åsikter om.
Jag kan inte minnas att jag någonsin avhållt mig från att använda orden fitta och kuk, i varken positiva eller negativa sammanhang.
(Bortsett från när jag var mindre och inte riktigt visste vad orden betydde kanske)
Jag tycker att det är helt okej helt enkelt.Tycker nog till och med att det är sunt att orden används så pass mycket eftersom det gör att orden känns mer neutraliserade.... om ni förstår vad jag menar.
Så jag kommer fortsätta att använda könsord (och typ alla ord) men tänka på använda dom i både positiva och negativa sammanhang.
Det är trots allt våra ord, vi äger dom.
Och vi kan välja att göra det till ord som massa människor säger och varje gång någon säger det ska vi feminister komma och säga att "fitta är ju ett fint ord" eller så bestämmer vi att det är ett ord för vårat kön som både kan vara positvit eller negativt vilket gör det mer nollställt och neutraliserat vilket jag tror är sunt.
Dessutom är det fel strid att ta enligt mig. Feminister kopplas redan ihop med tjat av jättemånga (t.ex. typ majoriteten av killarna i min klass) och om jag ska tjata ska det fan inte vara över en sådan sak som för mig inte är relevant.
Sedan är det en till grej jag vill tillägga. Ordet "kuk" används väl exakt lika flitigt som "fitta" och jag som använder båda orden förhållandevis ofta har fått höra löjligt många gånger att "du som är feminist borde veta bättre, fitta är inte ett fult ord, FYFAN!". Men aldrig någonsin har jag hört ett knyst om att det är fel att jag använder "kuk" i negativ bemärkelse. Och det handlar inte om att jag inte sagt "kuk" i närheten av samma människor som varit på mig om att jag använder "fitta", för det har jag, men dom bryr sig inte om användet av alla könsord i negativ bemärkelse vilket jag tycker är lite ifrågasättbart. Eller?
Och är det verkligen så att många tänker på fitta som ett negativt ord, sådär om ordet bara poppar upp framför en typ?
Det gör verkligen inte jag, kan jag ju säga utan minsta tvivel.

Men det är min personliga åsikt och det är ingen helt lätt fråga.
Argumentera gärna mer för att få mig att ändra mig om ni vill!

/Miriam

konversation

Kille 16:



Sara och mirre:



Kille 16:


Sara och mirre:



Kille 16:




På Communityt som jag och miriam använder oss av för att skapa blomstrande kontakt med alla dessa pojkar ni får läsa om, är de väldigt rätt fram och inte blyga alls. Jag försöker lite grann svara svar som kanske faller dom i smak men kan inte riktigt hålla mig och vips så är vår framtida kontakt bruten för gott. Finns det någon tjej som faktiskt fortsätter prata med en kille som den i konversationen ovan? Dom äldre killarna på sådana här communityn är nog lite mer erfarna och vet hur man ska linda 13 åringar runt lillfingret. Dom kör nog lite på stilen som jag kör med när jag vill få dom att prata feminism och politik, och tro mig det är minst lika svårt för mig som det är för dom.



/Sara

in reality

Vi sitter vid Rasmus grill. Klockan är väl sisådär 12-01.
En kille i 18-20 års åldern kommer fram och börjar prata.
Jag drar upp ämnet feminism. Han tar två av Saras pommes firtes.
Det ena pommes friteset är ungefär hälften av det andras längd. Han säger "Det här är en kvinna" och visar upp den korta, och säger "Det här är en man" och visar upp det långa.
Jag börjar kasta pommes frites på honom. I ett nyktert tillstånd.
Amanda säger "Amen visst är det jätteäckligt med håriga fittor?"
Killen skriker "JAAAAAAAAAAA!".
En annan tjej säger "Visst går ni på waldorfskola?". Vi säger "ja, hurså?"
Hon säger "Jamen jag har lyssnat på ert samtal och ni är visst feminister så jag typ fattade det".

Ibland undrar man om Brommaplan över huvudtaget är en del av världen.

Detta var alltså inte ett av våra internetexpriment, utan liksom in reality.

/Miriam

Recension av fäbodjäntan

1. Vad gav filmen dig som människa?
Ett gott skratt.
2. Fick du någon djup insikt?
Att porrfilmer påverkar många små killar i dagens samhälle och att dom har väldigt höga förväntningar på hur sex ska vara. Det ger inte en hälsosam syn på sex. Även om jag tycker att Fäbodjäntan var ganska sund i den aspekten att det var till stor del kropsbehårade skådespelare.
3. Är det något du skulle förändrat om du gjort filmen? -Hur skulle du göra din egen porrfilm?
Jag tycker att den var lite orealistisk. Exempelvis när pastorn fick orgasm. Hur kvinnorna i filmen maserade sina bröst när dom blev kåta. Det är också något jag skulle vilja ta upp, varför tror så många män att vi kvinnor tar oss på brösten i upphetsat tillstånd? Skådespelarna var dåliga. Jag skulle inte haft med en kvinna som onanerar med en stor tjock falukorv. Jag förstår att dom kanske vill göra det lite typiskt svenskt och gammaldags men jag drar gränsen där.
Jag skulle göra den så naturlig som möjligt och jag skulle nog inte göra lika mycket sex. Lite mer en story med kärlek i. Typ romantisk knullfilm.
5. Vad gjorde starkast intryck?
Kåthornet var en fiffig uppfinning.
6. Är det en film du skulle rekomendera?
Jag tycker att det var bra att dom inte bara filmade en fitta eller en tjej som fick orgasm utan att dom faktiskt filmade helheten. Jag skrattade hysteriskt i början av filmen men det dog ut efter ett tag. Men jag skulle nog inte rekomendera den om man har för avsikt att bli kåt, för det blir man inte. Man blir avtänd. Men den är rolig att se och det är trots allt Sveriges första porrfilm.

/Sara

Det berömda kåthornet.

1. Vad gav filmen dig som människa?
- Jävligt mycket skulle jag säga. Kanske var det i och för sig det faktum att jag aldrig förr sett en porrfilm som kanske gjorde att jag kände mig mer hel som människa?
2. Fick du någon djup insikt?
Jag fick väl två insikter, ehh som gick in under samma kategori eller nåt. Och det bekräftade egentligen det jag hela tiden hade vetat bara.
Det var två av mina manliga vänner. Den ena sa innan vi såg filmen att det är en vääääääääldigt hårig film, och när jag själv såg filmen tyckte jag inte alls att den var hårig. Jag förstod att många porrfilmer säkert är mindre håriga, mer rakade fittor o så. Men den här filmen var verkligen inte så hårig, jag tror tjejerna hade ansat sitt fitthår en del, kanske inte sådär supermycket men absolut en del. Killarna var väl viserligen orakade men absolut inte typ överbehårade. Sedan så var det väl det att tjejerna så fort dom blev kåta började knåda sina bröst. Jag kan självklart inte svara för alla kvinnor i världen men jag knådar aldrig mina bröst när jag blir kåt och har aldrig känt någon lust för att göra det, och dom tjejer jag har pratat om det med har heller aldrig gjort det. Men när jag anmärkte det hela för en manlig vän blev han ytterst förvånad och frågade varför jag inte gjorde det?
Det hela visar väl att många som ser porrfilmer får en jävligt skev syn på människors kroppar och sexualitet. Och det var väl inte direkt en överraskning men.....
3. Är det något du skulle förändrat om du gjort filmen? -
Hur skulle du göra din egen porrfilm?
- Absolut, jag skulle ha försökt utgå mer från vad både kvinnor och män skulle kunna tilltalas av. Det är ju trots allt så att porrfilmer i större utsträckning görs efter vad män gillar. Det finns vanlig porr som absolut mest straighta män kollar på, sedan finns bögporr som homosexuella män tittar på. Sen finns det lebbporr, men den är det ju också typ massa män som kollar på.
Sedan skulle jag försöka att göra mer naturligt, hårigare, mer blandade vikter och blablabla.
Och jag skulle inte få det att se ut som att alla kvinnor tyckte att det var jättemeganjutnigsfullt att få suga kuk och smeta in sperman i ansiktet.
Och sedan skulle jag tvinga folk att tända på mina filmer mer än all annan skit.
4. Vad gjorde starkast intryck?
Det magiska kåthornet var jävligt spännande. Men herregud allt!
5. Är det en film du skulle rekomendera?

Jag har förstått på mina vänner som är mer bevandrade inom porr att detta tydligen är en väldigt naturlig porrfilm och det är väl givetvis något positivt.
Jag skulle säga att man borde hålla sig borta från den en tid innan man planerar att ha sex, jag tyckte att den var helt klart jävligt avtändande.

/Miriam



Uppdatering:
Hehe just for the record, vi skrev var för sig utan att läsa varandras. Men ehh... ja som ni ser blev det en del likheter.

ytterligare en bajsklimp tror jag

Okej en av alla dom där asiga killarna var en riktig liten charmknutte måste jag erkänna. Trevlig, sympatisk och smart.
Därför tog det lite extra emot att ta upp ämnet feminism med honom (eftersom att det är lite det som är grejen, att se hur dessa killar reagerar på feminism eller över huvud taget tjejer/kvinnor som tänker och inte vill ha camsex) och det var väl för att jag kanske lite grann visste att det inte är säkert att jag kommer tycka att han är trevlig, sympatisk och smart längre.
Därför lät jag helt enkelt bli. I en timme.
Tills han sa att "jag är övertygad om att du har fina och härliga ben" (trots att han aldrig sett mina ben varken i verkligheten eller på bild) och jag typ kräktes när jag insåg vilken äcklig liten rackare som kanske sitter och runkar till visningsbilden jag har på msn eller nåt annat obehagligt.
Jag bryr mig i och för sig inte om någon sitter på andra sidan sladden och runkar, bara jag inte har någon aning, bara han inte skriver något ända som känns lite småäckligt och pinsamt. Det man inte vet lider man inte av.
Så vem bryr sig.
Men bara att se en sån mening på sin skärm känns ju så himla äckligt så, tada!
Jag frågade. Varpå han faktiskt var typ den första som ens svarade. fast sen gottgjorde han det med att blocka mig eller bara logga ut väldigt kvickt hehe.

X säger: (23.49.09)
jag är övertygad om att du har fina och härliga ben
Miriam säger: (23.49.43)
visst är du väl feminist?
X säger: (23.50.50)
i den mening att jag ser tjej och kille som helt jämställda såklart!
Miriam säger: (23.51.22)
vadå i den mening?
Miriam säger: (23.51.33)
det är ju det ordet betyder eller hur?
X säger: (23.52.50)
haa jo vet inte varför jag skrev så aaha knasigt men för mig är det så naturlit med jämställdhet att det känns konstigt för mig att kalla mig feminist.



P.S. Är det någon som kan svara på varför man inte kan beteckna sig som en feminist om man nu är det? Jag förstår faktiskt bara inte det.
Kan dessutom hända att jag skickade ett litet mejl till honom i hopp om att han ska få dåligt samvete och framför allt tycka att det är viktigt att våga kalla sig feminist och prata om det, eftersom det är så jag tycker och därför måste det vara den rätta åsikten.

"oj och där loggade du ut.
det kanske inte är lika viktigt att sätta beteckning på det eftersom du är en vit 30 årig man som aldrig har stött på några sådana problem, fått lägre lön än kollegor som gör samma jobb eller fått en fråga om vad hade du på dig och vad hade du druckit."



/Miriam

MI (maskulinistiskt initiativ)


(där dog samtalet)


Många killar har väldigt svårt att prata om saker som kan hota deras manlighet och status i samhället. Många skulle säkert rent av vilja kalla sig för maskulinister. Snart kommer det säkert komma något parti som ska heta MI (maskulinistiskt initiativ) där man jobbar för att stärka mannens rättigheter i samhället. Detta "MI" kommer nog komma in i riksdagen efter sverigedemokraterna. För att FI är nog ett otänkbart alternativ för många, i synnerhet mannen i konversationen ovan. Jag är övertygad om att han är sverigedemokrat, eller kanske blivande grundare av MI?

/Sara

Bajsklimpen och Miriam

Plötsligt addar någon helt random man mig på msn och
inleder en konversation med "har du cam"


Om det här ska föreställa min guldklimp så vill jag byta med Sara.
Typiskt mig att få en bajsklimp.

/Miriam

Guldklimpen och Sara


Kille 17: Får jag bara fråga en sak...

Sara: Ja visst, vad?

Kille 17: Är jag en guldklimp bland de andra skitstövlarna?

Sara: Haha! På kamrat?

Kille 17: Ja =)

Sara: Absolut!

Kille 17: haha (A) ..aa tack



Jag har äntligen hittat en trevlig själ på kamrat, det tog sin tid må jag säga. Det är trevligt när man hittar någon som inte pratar om sin penis hela tiden. hur tänker dom? med sin penis förstås. det måste vara jobbigt. jaja, åter till ämnet. guldklimpen bor i värmland(!) och han kan tillochmed sträcka sig så långt som att prata om politik. Snart ska jag nog släppa bomben.

/Sara




Ordbok: (A)= en söt liten ängel på msn-språk.

Jag har hört att björn borg kalsonger ska vara väldigt bekväma..


Jag försöker halvhjärtat hålla upp en konversation med någon liten parvel. Prata om saker han tycker är intressant så att man sedan kan fråga vad som helst utan att personen i fråga blir illa berörd.
ps, han hade en väldigt festlig visningsbild på sin muskulösa mage med björn borg kalsongerna på sig.

/Sara


abuuz, 16 år. sarre & mirre 17 år.

Sara och Miriam: åhhh du var det sötaste jag har sett.
blir alldeles till mig.

abuuz: tack

Sara och Miriam: söt. gillar du äldre tjejer?

 

abuuz: Om dom är fina med bild så .^^

 

Sara och Miriam: om dom är fina och heta utan bild då?
*blink blink*
ikväll kommer det upp en bild, är på uppladdning:D


abuuz: kan ja få se bild på msn ?:

Sara och Miriam: okej.

abuuz: du var as ful.:<

Sen blockde han:(
Obeeeeeeeeeeeeeegripligt.


Varför vill dom visa sina snoppar?


Kille 19: e du bi

Sara: haha. hurså?

Kille 19: undra e du

Sara: Nej.

Kille 19: vill du se min kuk

Sara: Trött på snoppar

Kille 19: varför

Sara: dom är fula och äcklar mig

Sara: (jag är inte lesbisk)




Kille 19: se min kuk snappt

Sara: varför är det så viktigt?

Kille 19: se mitt ansikte

Sara: visst

Kille 19: acektera då

Sara: får jag fråga en sak?

Kille19: vad

Sara: har du något jobb? sitter du inne på kamrat och msn varje dag för att visa dina behagligheter?

Sara: om du svarar vill jag se din snopp

Kille 19: ja jag har jopp

Sara: Det stavas med b. Vad jobbar du som?

Kille 19: Mekaniker

Sara: Får du många tjejer via msn?

Kille 19: mmmmm

Sara: Vad anser du om feminism? (efter att jag skrev detta fanns inget hopp för våran framtida internetkontakt. Jag gick helt enkelt för fort fram. ungefär som att säga "jag älskar dig" på första daten).


Jag är ny inom branschen, och det kanske märks? Jag blir otålig och kör med utpressning. Jag har också svårt att slappna av när dom undrar om jag vill se deras pille-snoppar. Jag ska bli bättre mina vänner, jag lovar!

/Sara




bitterfitta

Okej.
Grejen är att vara en bitterfitta.
Att få testa sig fram i sin bitterfittehet.
Att få överreagera utan att behöva stå till svars för det sen, att få testa reaktionerna av sin bitterfittehet på internet och genom detta lära känna sin bitterfittehet på ett annat sätt än vad man vågar IN REAL LIFE...

Fattar vi?

Ja. Bitterfitte-bloggen, internetkontakt-bloggen, projekt provokativ-bloggen.
You name it<3!!!!!!!!!111!!!!11!

Jag har alltså skapat mig ett gratiskonto på något sånt där community där det är många killar som verkar vara dumma i huvet (jävla många tjejer också för den delen).
Och nu börjar det.
Har redan fått några meddelanden som handlar om sexiga ben, min villighet att visa mig i stringtrosor, om jag möjligen skulle vara intresserad av att visa en deutschman stockholm.
Men också några som är lite okej. Någon som skrev 10 rader om att han inte vågar prata med tjejer på riktigt men att han verkligen tycker om tjejer och massa skit. Lite smårörande.
Och någon som skrev att att min musiksmak som jag hade skrivit var bra och "the smiths for live" o sådär.
(Måste få Sara att skaffa detta konto också, HUR BRA SOM HELST JUUUEEEH!)

Nu är det dags att ta upp hur ohygeiniskt det är med string och att det är helt stört att så jätteunga flickor börjar använda string i den ständiga kampen varje ung tjej för, VARA-SEXIG-KAMPEN.
Många är kluvna, många är självsäkra, men varje ung tjej (och säkert massa fler) för hela tiden kampen. Det ligger där i bakhuvudet.
Man vill vara det, man vill inte vilja vara det blabla.

/Miriam

Projekt Provokation

Vi är två tonåringar på 17 jordsnurr. Vi sitter nu i Miriams flickrum med rosa väggar och funderar över kåta killar och deras drifter. Vi tänker internetchatta och allt för att ni ska få följa de spännande chatt reaktionerna.

Vi ska ta reda på vad som provocerar dom små liven!

/Sara och Miriam

RSS 2.0