the game

Ahh sitter och tänker på det där med THE GAME.

Måste vara så jävla bra egentligen, brukar alltid förakta det men… Jag har hört (bara ryktesvägen men i alla fall) två tips på hur man ska ragga, som kommer från the game.

 

Den ena grejen är att man när man går ut ska ha nåt utstickande, typ hålla i en ros eller nåt. Det funkar faktiskt så jävla bra. På mig vet jag att det har funkat. T.ex. en gång när jag var full hittade jag en väldigt ful kille som såg väldigt nollställd och tråkig ut mitt på dansgolvet. Men han hade en t-shirt med ett tryck som föreställde ett glas fylld med dricka och ett sugrör.

Gissa vem som hoppar fram och säger ”Åhh får jag dricka ur ditt sugrör hihi”?!

JAG

 

Ett annat tips är tydligen att killar ska säga typ komplimanger som är omöjliga att veta om dom är positiva eller negativa, typ ”oj, vilken speciell näsa du har”. Och tro det eller ej, det stämmer fan också in på mig. T.ex. den där gången på den där baren när jag träffade den där mannen som jag blev så äckligt, stört attraherad av (och det var verkligen inte för hans utseende kan jag tillägga, utan hans taktik). En sak som jag kommer ihåg att han sa var ”If all girls dressed like you, no girls would get raped”. Fan i mig vad det kittlades i mig och vad jag bara ville ha honom (DÖR NÄSTAN VID TANKEN PÅ HONOM, HERREGUD).

 

Nu var det i och för sig ingen av dessa män som fick nåt rajtan-tajtan med mig i slutändan, men det beror nog inte på taktiken utan på mig. Hade jag velat gå hem med nån så hade dom säkert stått högt upp på listan.

För jag bara utgår från att dom hade velat gå hem med mig. Jag vet inte om ni hört talas om det men män är värsta sexmaskinerna, säger ALDRIG nej (unless the’re gay).

/MIRIAM

Katrin Zytomierska

Katrin Zytomierska skriver ett inlägg som handlar om "Att antasta en tjej".
Hon skriver bl.a.
"Jag har aldrig blivit antastad på krogen. Vad är det för nonsens? En kille som tafsar på en tjej ser ner på henne. Ser på henne som en slampa och något utan värde. Så ser inte killar på mig. Jag har heller ingen väninna som någonsin blivit tafsad på. Inget som hon berättat för mig i alla fall."
Vad är det för jävla skit undrar jag?
Både jag och alla mina nära vänner (vet inte hur det är med de som inte är lika nära) har blivit tafsade på av män när vi gått ut. Både mina tjejkompisar och mina killkompisar. Om alla dom som utan lov har tafsat på mig på krogen inte respekterar mig så beror det inte på att jag inte har gjort mig förtjänt av respekt så som Zytomierska gjort utan en respektlös hållning gentemot kvinnor och tjejer över huvudtaget, hos dessa människor.
Det är helt enkelt så att det finns en del män som beter sig som fullkomliga djur när dom går ut och tar sig en öl. Och att det som Zytomierska säger "ändå inte är så farligt om en kille daskar till en eller tar på tutten lite" och att vi ska låta dom hållas måste stå för henne.
Och om hon aldrig har blivit tafsad på ute, hur kan hon då bedöma att det inte är så farligt?? Hon har ju aldrig upplevt känslan!
Hon använder stilen "vi ska fan inte göra oss till offer, det är ju dom det är synd om" som jag är allergisk mot. I ett möte där jag tar på dig, slår dig eller trakasserar dig verbalt går det inte att förneka att jag skadar dig. Trots att jag kanske har levt ett destruktivt liv och annars inte skulle gjort så, så går det inte att bortse från att jag skadar dig och att det är jag som måste anpassa mig, inte du.
/Miriam

g-punkten halsen?

jag älskar när män kysser min nacke. jag älskar när män biter i min öronsnibb. jag älskar när män rör vid min hals. jag älskar när män håller hårt i min hand och ni vet trycker sådär.

/Sara

i somras



Alltså vilka strandpumor *burning hot*

Jag vill ha tillbaka sommaren och håret under armarna som jag sparade ut för att i ett dumt jävla infall raka bort. Det tog fan tid och nu är det borta!

/Miriam

RSS 2.0