förvirrade tonårstankar kanske, baah

den där känslan av att någon tittar på en och ser ut som lite grann att han inte fattar hur man kan vara så fantastisk är lite läskig tycker jag.
det är obehagligt att märka hur glad man blir men ändå höra (som om man satt i taket och tittade ner på sig själv) hur man ler ett överlägset leende och frågar "jaha, vad ville du då?" för att sedan höra hur man hånskrattar.
och jag hatar att erkänna att jag också vill ha bekräftelse fast det enda som jag hatar mer än att erkänna det är att bara veta det själv och fastän jag inte tycker så kanske, så känner jag att det som är värre än den där känslan man får när den där killen tittar med den där blicken och man inser att man gillar det är att han säkert snart tittar på någon annan med den där blicken.
och man måste liksom vänja sig och man har liksom gjort det, fast det är lite ledsamt att min teori gick i kras om den där att alla måste vara den perfekta för någon.
 för sen kom jag på att om till exempel jessica alba är den perfekta för jättemånga så finns det ju jättemånga som inte får vara någons perfekta. och tänk om jag inte är någons perfekta för att såna som johnny depp, jessica alba, scarlett johansson, mikael persbrandt, keira knightley och orlando bloom roffar åt sig allas hjärtan.

/m

CK (för tredje gången)

Jag: wow haha lyssnar du på CK?

kille 21: Nej, men har inge problem att lyssna.

Jag: okej, men han står listad som favoritmusik?
jag har träffat honom ute och drivit lite med honom, och så träffade jag honom på emmaboda också


Kille 21: Joo den står där för att jag kan lyssna på honom. inte så att jag sitter och lyssnar på honom hela dagarna.
okej nice


Sara: nej, jag fattar att du inte lyssnar på honom hela dagarna, men det finns ju någon liten grund till varför han står med. Jag har lyssnat på honom några gånger, men jag skulle ändå aldrig skriva upp honom som favorit. Nu menar inte jag att du är en sämre människa för att du lyssnar på CK, eller kanske lite, men det handlar bara om att du inte kan erkänna att du gillar honom, men det är bara charmigt.


kan inte låta bli att vara lite dryg ibland


1

idag är det sommar. Jag har verkligen saknat sommar. Jag saknar Berlin. Det var en underbar resa. Vi lärde oss varandras bajscyklar (typ som menscykel om ni förstår vad jag menar). Det var varmt och vi drack alkohol från middag till midnatt, tequila bland annat och miriam satte ord på vad det är som är så kul med tequila och kom fram till att det är själva ceremonin som är så trevlig. Jag skrev vykort på tyska. Emma fick kebab istället för falafel. Vi var på berghain och gungade och jag petade på en man som var inoljad och då började han göra närmanden, det var obehagligt.

/Sara

amanda förklarar




Amanda försöker instruera mig till ett bättre kärleksliv. Försöker hänga med, försöker göra rätt.

Det är svårt. Det vet ni ju, allihopa. Så tyck lite synd om tjejen som är så jävla dålig på sånt och tyckte att hon en gång förklarade sin stora kärlek till en kille genom att skicka ett sms på julafton där det stod "god jul för fan".
Säg att det är charmigt, är ni snälla.

/Miriam

konstiga grejjer

Inatt drömde jag konstigt.
Drömde att Sara flyttat till ett annat land och att jag åkte och hälsade på henne och så var hon barnvakt åt en killes barn. En kille som nu var jättelång och så var han svart och egentligen så är den här killen kort och vit.
Det var konstigt.

/M

stackars mamma och pappa



Det måste vara jobbigt att se sitt barn växa upp. Kan jag tänka.
(fick insikt när jag kollade på mina taggade bilder på facebook och dom här två kom efter varann)
Säger jag som är kär i mitt barnvaktsbarn och hoppas att hon aldrig blir lika gammal som tant Mimmi (alltså inte för att jag vill att hon ska dö,
 of course).

/Miriam

glad på det där sättet man blir av konsumtion




Ibland får andra saker bortprioriteras när man hittar något som får en att bli glad och känna att sommaren är nära och jag bara vet att jag måste få dricka bubbelvin i dom här shortsen och hångla på en äng i dom här shortsen.

Vid såna här tillfällen får man se till att pengarna räcker till dom här shortsen.


/Miriam

länk

*Jag trodde också att alla var feminister, för ett tag sen.*
/M

skrivet av en nybliven stureplansbrutta

Jag kom precis hem.
Tro det eller ej så har jag varit på the village, som för övrigt tydligen är blondinbellas favoritklubb.
Jag kände mig ytterst malplacé. Inga var roliga och man fick betala extra för att sitta vid ett bord verkade det som. Det fanns bara jättefå bord som var längs med väggarna för fattiglappar och där var det nog en skam att sitta (tror jag att de som bryr sig tyckte). Att inträdet kostade 180 kr (jag stod iofs på gratislista men ändå), garderoben 40 kr och en mojito 145 kr var ju löjeväckande med tanke på hur otroligt tråkigt det var. Inte ens dom som passade in såg ut att ha roligt.

Innan så drack vi öl och jag fick nummer av en vakt, som nog egentligen blev irriterad över att jag kallade honom vakt eftersom han var entrevärd eller nåt, som jag kanske ska interjuva för ett projekt som möjligen får rubriken klubbvakterna och sexismen eller nåt sånt.
Han såg inga som helst problem när jag berättade en liten anekdot från när jag var 16 och var på ace och en kille tog på min (och 100 andras) rumpa och vakten kastade ut honom för att sedan för att sedan hämta mig och leta ut mig för att fråga om jag ville anmäla killen som tagit på min rumpa, ironin var bara att vakten ledde ut mig med sin hand på min rumpa.
Enligt honom var detta nästan en vakt att egentligen typ se upp till eftersom han lyckades behålla humorn levande i sitt arbete.

Allt känns så dyrt och smutsigt. Är väldigt irriterad på att inte bli leggad när killarna framför mig i kön blir det fast dom ser uppenbart mycket äldre ut än mig. Och väldigt irriterad på män som dansar med blickarna upp och ner.

/Miriam

tips i berlin

Det här projektet har blivit lite försummat.
Känner mig ganska förvirrad och tom och glad lite på samma gång och har inte så mycket att berätta.
Vi har fått en balkong, hinner numera röka en cigg på fyrans reklampauser.

Det var en som kommenterade och sa att det skulle vara kul med lite tips om berlin och nu kom vi hem därifrån häromdagen så....



Dom här två bilderna får stå för hotellet. Den ena är på kiosken precis bredvid hotellet. Den andra bilden är när jag visar att jag är så bajsnödig så jag får hålla ihop rumpskinkorna, för säkerhets skull, inne på hotellrummet.
Det heter Wombats och ligger ganska mycket i mitten av berlin, rosa luxemburgplatz eller nåt sånt, en station från alexanderplatz. kostade typ 200 kronor per natt, per person. Jag skulle hyra en lägenhet om jag var med några stycken och åkte dit igen, men om inte det så skulle jag lätt bo där igen. Mycket ungdomar och en trevlig bartender som är en hejare på long island ice tea



Ett litet ställe som ser sktitgt ut men säljer jävligt god pizza till väldigt billiga priser. I Kreuzberg såklart.
Blev ganska många måltider där!
Närmaste tunnelbanestationen heter Kottbusser Tor tror jag, och gatan hette typ oranienstrasse.


Minnesmonumeneten för judar som dog under andra världskriget.
Var en enkel grej men kändes himla fin. Det är gratis och en bra grej att spara till en av de värre bakisdagarna, då det är stillsamt och man kan sitta och fika bredvid men det ändå känns som att man gör något lite ordentligt.


Känns som en grej man bör göra om man åker till berlin. Var ganska häftigt, men jag måste säga att jag ahde lite svårt att se den röda tråden, det var bara allmänt massa olika saker som hade med judar att göra. Typ nån liten tavla målad av en jude här, en liten burk med en davidsstjärna där. Ta med csn-kort om du har så att det blir billigare (det hade inte jag med mig). Förmodligen smart att ta nån dag man inte är bakis, inte ens lite.


Om ni precis som jag har hört massa gott om klubben weekend så kan jag bara säga att det inte alls är värt inträdesavgiften. Misstänker att det är najsigare om takterassen är öppen, men om den inte är det så är det enda som är värt dom i och för sig himlans trevliga drinkarna. Det är inte mer än okej. Ska man gå ut ska man gå till berghain tycker jag. Men då måste man vara uppklädd eftersom dom sållar ut en ganska stor del av kön (jag är alltså emot facecontrol, men lokalerna med gungorna i gör liksom ändå att man inte kan hålla sig borta).



En bar som också låg vid Oranienstrasse precis som pizzerian, den här låg precis bredvid pizzerian. Dessvärre har jag ingen aning om namn eller exakt nummer, men kommer man från tunnelbanan in på oraninenstrasse och går nåra meter mot vänster på höger sida om gatan ligger båda precis där.
Första gången vi gick in där blev jag väldigt medveten om att jag är heterosexuell när jag såg alla snygga killar med lockigt hår och stora glasögon. Drick inte deras white russian (å andra sidan hatar jag alltid white russian mer eller mindre så man kanske inte ska fråga mig om den saken).


Jag inser att jag inte är en så jättebra tipsare som inte kommer ihåg namn på nånting och gatunummer. Men om den där personen (eller någon annan) fortfarande orkar ta sig in på vår blogg och tycker att något verkar intressant kan den kommentera för då kan jag kolla upp lite bättre och ge mer utförliga beskrivningar till vissa grejer, som t.ex. secondhand affärerna med kilopris.

Puss Miriam

RSS 2.0