vi ska på klassresa:

"Om du kan spela ett instrument, ta gärna med det så att vi kan ha trevligt på kvällarna. Även schackspel, bollar och liknande är välkomna. Drogfritt!! "

/Sara

spelning 25 maj kl 18 i rålis

Imorgon (MÅNDAG 25 maj) har vi tre spelning förresten.

Levi Di Marco, Emma Hasselblad och jag.

Jag är lite sent ute med tanke på att om jag tänker på statistiken så kommer inte så speciellt många hinna läsa detta innan det är för sent. Speciellt inte nu när Sara helt seriöst skrivit ett helt inlägg om katter.

I alla fall, Rålandshovsparken klockan 18.00
(höll på att skriva kom kanske kvart i för säkerhets skull, men sen kom jag på att ni inte är barn, ni får besluta och tänka själva bullitullisnulli)

/Mirre

lite mer tjat...


(<- klicka för att komma till sidan)

Detta ska då alltså föreställa någon slags krönika skriven av mig, Miriam.
Ni får ju då gärna läsa.

blondinbella

Man måste ju säga det att Blondinbella faktiskt är rätt häftig och bra ibland!!
kolla->kolla<-kolla

/Mirre

Bengalkatt

 



Personlighet
Mycket bra temperament och mycket sociala katter. Bengaler älskar vatten, hoppar kanske i badkaret när någon tar ett bad. Gillar att hämta saker, liknar mycket en hund i sitt sätt att vara.
Bengalen är en aktiv katt och mycket social mot både människor stora som små och även andra djur. Dom gillar att få uppmärksamhet som vilken annan katt som helst.

Bengalen är en tystlåten katt men kan vara "pratig" i bland med sin ägare. Bengaler som inte används i aveln skall kastreras, för att undvika att den spayar ned sin omgivning. Bengalen kan lära sig gå i koppel, där den kan utforska nya vyer, eller resa i bilen, den blir inte förskräckt av nya miljöer.


Jag vill ha en bengalkatt!

/Sara

lägesrapport





Vi blir bästa vänner med amöbor och dna- och rna-trådar och fortplantningstekniker och bakterier och encelliga och flercelliga organismer och toffeldjur.
Den här veckan har kommit till onsdag och vi har haft nationella prov varje dag och cellbiologi 2 timmar om dagen och så har vi haft genrep och uppvisning av vår eurytmisaga och emma har fyllt 18 så vi har bara vart tvugna att gå ut och dricka öl söndag och måndag, och ikväll är det lill-lördag after all.
Och herrgud. Waldorf-tjejer.

/Mirre och Sarre

K

försöker fånga slanget som ungdomar på communityn använder sig av:

Sara: wow, haru vart me i teve?

kille 15: Ja :)

Sara: hur vare? ja har allti velat va me i teve men har inte fått de :(


sen svarade han inte, var nog upptagen av alla fans.

Dagens kamratcitat:




rakt på sak



RSS 2.0