Kollektivet

Tänk er ett kollektiv där det bor fyra kvinnor. Vi ska under våran menstruation endast ha en yllekofta som vi tillverkat på våran egen vävstol. Vi ska tova varsin menskudde där vi broderar in vårat namn, men vi ska självklart byta namn till "venusberget", eller liknande som har med en kvinnas naturliga krafter att göra. Menskuddarna ska vi sitta på under mensen så att inte alla möbler blir allt för smutsiga och den ska också ha praktiska axelremmar så att man lätt kan bära med sig den som en ryggsäck. Varför vi använder oss av menskuddar? Vi måste lufta våra vaginor som vid normalt tillstånd har svamp.
Vi ska vara ständigt gravida och livnära oss på våran bröstmjölk som kommer att täcka den ekonomiska biten och ge oss och våra barn föda. Dessutom kommer vi att spara moderkakorna till lite festligare tillfällen.
När det är fullmåne ska vi vallfärda till en bäck där vi kan tvätta våra menskuddar. Under vallfärden ska vi skrida fram och sjunga på en impriviserad visa och endast använda oss av vokaler samtidigt som vi inlevelsefullt gör gester med armarna som symboliserar en vaginas starka egenskaper, detta ger oss styrka. Under vallfärden händer det ofta att vi hamnar i trans, men detta sker inte bara under vallfärden, utan är ett vardagligt fenomen.
I vårat kollektiv bor det endast kvinnor. Män är endast tillåtna att vistas i kollektivet för att befrukta oss. Kollektivet hyser ingen förakt mot män, men kollektivet är skapat för att hylla en kvinnas biologiska egenskaper.

Låter det inte underbart?
Igår hade vi väldigt kul åt det här i alla fall.
/Sara

Kommentarer
Postat av: miriam

måste erkänna att det var mer hysteriskt kul igår.

men ganska kul idag också.

2009-03-08 @ 13:03:44
URL: http://internetkontakten.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja, jag tyckte också det, konstigt. Jag försöker tänka på det och tycka att det var lika kul som igår, men det funkar inte. fast lite kul är det fortfarande.

2009-03-08 @ 20:36:59
Postat av: Anonym

/sara

2009-03-08 @ 20:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0